SAMARRETES AMB VALORS

Des del 2017 som una marca amb uns principis molt clars i marcats: solidaritat, respecte i valors. És per això que estem vinculats a diferents projectes socials i mediambientals a la que destinem un percentatge dels ingressos obtinguts. Cada campanya té el mateix objectiu i finalitat, la recaptació de fons amb finalitats socials. Un cop finalitzada la venda de samarretes es publica a les xarxes l'import total recollit i, paral·lelament, es fa el donatiu a l’estament beneficiari.

El nostre compromís?

– Condicions de treball: Realització d’auditories per empreses externes independents sobre les condicions de treball Certificat Wrap Nivell Platinum. Millora de les condicions d’higiene i salut gràcies a un centre mèdic integrat i de l’educació i formació contínua dels treballadors. Adhesió a la Fair Wear Foundation comprometent-se a respectar a les seves fàbriques un codi de conducta exemplar en matèria de drets i llibertats dels treballadors. Signatura de la carta de la federació francesa dels professionals de la publicitat a través de l’objecte (2FPCO) i de l’Associació Europea de productes promocionals (EPPA).

– Qualitat: Sol’s analitza, controla i prova totes les seves produccions en compliment amb la norma NFX06-022. Control dels articles en estoc mitjançant la utilització de nombres de lots. Qualitat i traçabilitat de peces orgàniques pel Certificat Organic Content Standard per Control Union Certifications 2016.

– Protecció: Certificat que garanteix l’estricte compliment del conveni de Ginebra pel que fa al treball infantil. Compliment de les reglamentacions vigents, especialment el REACH sobre salut i seguretat del consumidor, en col·laboració amb el IFTH. Utilització d’embalatges reciclables. Garantia de la no utilització de colorants nocius pels Certificats OEKO TEX: Nº CQ 1094/1 i Nº 1094.

– Servei: Certificació ISO 9001: 2008 “la logística i transport” Servei logístic en un dels ports més importants d’Europa (Le Havre a França).

Certificats

En compromís amb la societat i amb un creixement responsable, Grup Arpuba Publicitat s’enorgulleix de garantir les més importants certificacions internacionals en matèria de condicions de treball, qualitat, protecció, servei i desenvolupament d’iniciatives ètiques i socials.

Segells:

Certificats:

CERTIFICAT-OCS100-2016.jpg         Certificat-CQ-1094-1-EN.jpg        Certificat_ISO_9001.jpg        Certificat-CQ-1094-2-EN.jpg         Attestation_convention-de-geneve-2015-EN.jpg